Підсумки першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» у 2018/2019 н.р.

Shares

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р. та наказу Житомирського державного технологічного університету № 495од1 від 28.09.2018 р. «Про проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації „Підприємництво”» в 2018/2019 навчальному році на базі кафедри економіки та підприємництва факультету економіки та менеджменту ЖДТУ 20.03-21.03.2019 року відбувся перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво».

На Конкурс надійшло 120 студентських наукових робіт із 54 ЗВО України. До складу галузевої конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» у 2018/2019 н.р., яку затверджено наказом ректора університету № 495од1 від 28.09.2018 р. увійшли 18 провідних науково-педагогічних працівники з 9 ЗВО.

Рецензування кожної роботи проводилося двома незалежними членами галузевої конкурсної комісії за 100 бальною шкалою із наступним виведенням сумарного балу (максимум 200 балів) та рейтингуванням студентських наукових робіт (табл. 1.).

Таблиця 1

Рейтинг студентських наукових робіт


з/п
ШИФР Кількість балів Рейтинг
1. Енергосервісні компанії 179 1
2. Основні засоби 175 2
3. Інноваційна політика 172 3
4. МІЛАН 172
5. ЛІМО 171 4
6. Брендований шоколад 170 5
7. Сталий розвиток 168 6
8. INTELLECTUAL POTENTIAL 168
9. SUCCESS 167 7
10. Комерція 165 8
11. Стратегія. Стабільність 163 9
12. Закупівельна діяльність 162 10
13. Теплі вікна 160 11
14. Інноваційна активність 160
15. Олійниця 159 12
16. Сімейна ферма 159
17. Біогаз 158 13
18. 05122017 157 14
19. Ризик 157
20. Scientia potential est 156 15
21. Creative spark 156
22. Робот 155 16
23. ІФІРИНА 155
24. Торговельний формат 155
25. Синергетичний ефект 152 17
26. Злагода-Costing 152
27. СНЕК 152
28. Інтелект знань 150 18
29. Прибутковість 149 19
30. Крафтовий бізнес 149
31. Драйвер економіки 147 20
32. Підприємництво у громаді 146 21
33. 18/19-45 146
34. Інтернет-підприємництво 146
35. Нова хвиля 145 22
36. Креативні партизани 144 23
37. Факторний метод 143 24
38. Smart простір 140 25
39. Квітковий магазин 137 26
40. Карнавальна ніч 136 27
41. Зошит 135 28
42. Bumya-19 135
43. Корпоративне управління 135
44. Збутова діяльність 133 29
45. Молодіжне підприємництво 132 30
46. Поведінка 5 129 31
47. Конкурентне середовище 1 128 32
48. Торговельне підприємництво 127 33
49. Піраміда ресурсозбереження 127
50. Продовольчий ритейл 127
51. Амортизаційна політика 127
52. Сніг за вікном 126 34
53. Управління 126
54. Логістичний аудит 126
55. АГРОТОРГІВЛЯ 122 35
56. Поточне планування 118 36
57. Екстремальний туризм 116 37
58. Глобус 113 38
59. SERVISE 113
60. Електронна комерція 113
61. ПАТ ЗОРЯ 113
62. Мобільне таксі 112 39
63. Безробіття 110 40
64. Альтернативна енергетика 110
65. Вплив динаміки 110
66. Стратегія 108 41
67. Ефективне управління 108
68. Підприємництво аграріїв 108
69. Майбутній підприємець 107 42
70. Польща 106 43
71. Стратегія освоєння 106
72. Малбіз 103 44
73. КСВ 103
74. Інновації в Україні 102 45
75. Ефективність МП 102
76. Білий тюльпан 101 46
77. ВПЕВНЕНІСТЬ 100 47
78. Фундук 100
79. Рівень стійкості 99 48
80. Підприємницька діяльність 99
81. Фінансова стійкість 99
82. Рибний магазин 97 49
83. Крила 97
84. Підприємницький хист 96 50
85. Теплові мережі 96
86. Інноваційні цілі 95 51
87. Туристичний кластер 94 52
88. ФЕРГО 2019 94
89. Фінансова діагностика 94
90. Час пригод 91 53
91. Креативна економіка 91
92. Осіння пора 90 54
93. Управління ефективністю 90
94. 18/19-18 88 55
95. Ефективність діяльності 85 56
96. Стратегія забудовника 85
97. Торгівля 83 57
98. Специфікація капіталу 83
99. Перспективи 83
100. Підприємництво в аграрній сфері 82 58
101. Філософія бізнесу 82
102. Молодий науковець 79 59
103. Потенціал 79
104. Дніпро 78 60
105. Корпоцентри 78
106. Хліб – всьому голова 76 61
107. Підприємницьке середовище 75 62
108. Інвестиції в ідеї 75
109. Інфраструктура 74 63
110. Антикризове молокозавод 73 64
111. Ресурси підприємства 73
112. Техніка. Маркетингова політика 72 65
113. Промислове підприємництво 71 66
114. Сфера торгівлі 71
115. Spring mood 69 67
116. ПАТ ДСС 68 68
117. Конкурентне середовище 2 60 69
118. Актуалізація конфлікту 56 70
119. Вітмарк 55 71
120. Ефективна економіка 55

На основі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у Конкурсі визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції 10-11 квітня 2019 р. авторів 38 студентських робіт, що посіли 1-25 місця в рейтингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */