Методичний семінар для вчителів англійської мови та тренінг для учнів

Shares

Компанія «Дінтернал Ед’юкейшн», офіційний партнер Житомирського державного технологічного університету в сфері організації ефективної мовної підготовки, провела методичний семінар для вчителів англійської мови середніх шкіл і коледжів Житомира та області.

До заходу долучилися більше 100 учасників з метою професійного розвитку та підвищення фахового рівня викладання англійської мови. Традиційно «Дінтернал Ед’юкейшн» проводили книжковий ярмарок, на якому була представлена друкована та цифрова продукція видавництва «Пірсон». Під час семінару учасники також дізналися про мовну сертифікацію, а саме, програму підготовки до міжнародних мовних тестів РТЕ та центр тестування на базі ЖДТУ.

У цей же час паралельно тривав тренінг для учнів, які готуються до складання ЗНО з англійської мови «Tips and Tricks for Passing ZNO». Тренінг проводила викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики ЖДТУ, директор Першого регіонального центру тестування з іноземних мов О.А. Колодій-Загільська.

Перебуваючи в стінах ЖДТУ учні мали змогу познайомитися зі спеціальностями, за якими проводить підготовку університет, дізнатися про нову спеціальність «Прикладна лінгвістика» з перших вуст – від комп’ютерного лінгвіста Валерії Лакусти, спеціаліста компанії Grammarly, розробника автоматизованого Grammar та Spell Checker. Учні також познайомилися та поспілкувалися з іноземним студентом ЖДТУ Матіасом. Нові люди, нові місця, нова інформація завжди розширюють горизонти наших можливостей та успіху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */