Студенти Житомирської політехніки долучилися до майстер-класу «Як бізнес змінює світ. Соціальне підприємництво»

Shares

В межах подальшого розвитку співробітництва з Одеським національним економічним університетом студенти спеціальностей 073 «Менеджмент» (гр. МО-64, 64к, МОМ-24) та 076 «Підприємництво та торгівля» (гр. ПВМ-9) долучилися до майстер-класу від Олександра Славського – підприємця, керівника Impact Hub Odesa, ветерана війни, молодшого сержанта ТРО ЗСУ.

Під час майстер-класу «Як бізнес змінює світ. Соціальне підприємництво» учасники ознайомилися із концепцією соціального підприємництва та його роллю у розвитку країни, основними моделями соціального підприємництва.

Також пан Олександр звернув увагу на успішні кейси соціальних підприємств в Україні та наголосив на важливості завдань, які вирішуються завдяки діяльності таких суб’єктів господарювання. В ході жвавої дискусії учасники майстер-класу мали можливість задати спікеру питання та проконсультуватися щодо особливостей організації діяльності соціального підприємства.

Щиро дякуємо пану Олександру Славському за цікавий та змістовний майстер-клас та бажаємо подальших досягнень і звершень! Також висловлюємо вдячність проректору з наукової роботи Одеського національного економічного університету пану Олександру Літвінову за запрошення до участі у заході та сподіваємося на подальше співробітництво у сфері освітньої та наукової діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */