Відбулась зустріч студентів Житомирської політехніки з керівником Школи Гостинності «HoReCa School» Михайлом Шевелюком

Shares

9 квітня 2024 року на зустріч до здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівнів вищої освіти завітав Михайло Шевелюк, SEO-менеджер готелю «Швейцарський» та ресторану «Валентино» м. Львів, керівник Школи Гостинності «HoReCa School». 

Школа Гостинності «HoReCa School» має понад 6 років досвіду у сфері освіти, випустила більше ніж 500 випускників школи, має великий досвід успішного професійного розвитку спеціалістів готельно-ресторанної галузі. Її випускники працюють керівниками, менеджерами, барменами в кращих ресторанах та барах України та Європи.

Також, Школа Гостинності «HoReCa School» розробляє та впроваджує стандарти для закладів ресторанного господарства м. Львів, та є членом Української Ресторанної Асоціації.

HoReCa School має власний You-tube канал, де представлені огляди закладів міста Львів та України. Тож здобувачам було цікаво та корисно дізнатися про курси  «Базовий курс бармена», «Успішний менеджер ресторану», та тренінг «Сам собі бариста».  

Під час зустрічі, Михайло Шевелюк, приділив увагу особливостям стажування здобувачів вищої освіти в закладах готельно-ресторанного бізнесу в Австрії. Така можливість проходження європейської практики-стажування  розширює інтернаціоналізацію та збільшує потенційні можливості для міжнародної активності здобувачів.

Михайло Шевелюк звернув увагу здобувачів на  доцільності підвищення власної професійної кваліфікації, а також необхідності вивчення іноземної мови, задля збільшення  шансів працевлаштування на ринку праці. Розповів про діяльність кваліфікаційного центру, що присвоює професійну кваліфікацію за професіями менеджера ресторану, бармена, баристи, сомельє, офіціанта.

Здобувачі мали можливість поставити запитання Михайлу Шевелюку, дізнатись про сучасні тенденції та вимоги ринку праці, галузеві та регіональні особливості розвитку індустрії гостинності.

Домовились про підписання меморандуму про співпрацю між Школа Гостинного Сервісу «HoReCa School»  та Державним університетом «Житомирська політехніка».



Один коментар до “Відбулась зустріч студентів Житомирської політехніки з керівником Школи Гостинності «HoReCa School» Михайлом Шевелюком”

  1. Дуже радий зустрічі зі студентами Житомирської політехніки! Будемо й надалі обговорювати цікаві аспекти гостинності та можливості кар’єрного зростання в індустрії. Чекаю на захоплюючий обмін думками та ідеями з майбутніми фахівцями галузі в наступних зустрічах! Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */