Відкрита лекція викладача Житомирської політехніки у Київському міському будинку природи

Shares

15 квітня у широкому колі освітян Будинок природи м. Києва відзначив Міжнародний день екологічних знань дайджестом«Актуальні питання сучасної екологічної просвіти».

Екологічна просвіта та виховання є одним із пріоритетних напрямків роботи освітніх установ. Адже від екологічної культури підростаючого покоління залежить майбутнє планети. Поліпшити екологічний стан місця проживання під силу навіть одній конкретній людині.

Спікерами були:

  • Аліна Приходько — в.о. директора Київського міського Будинку природи.
  • Володимир Дундар — заступник директора Департаменту захисту довкілля та адаптації до змін клімату КМДА.
  • Марія Матвієнко — к.б.н., заступник директора Будинку природи, керівник гуртка «Загальна біологія» Київського Палацу дітей та юнацтва.
  • Пруцакова Ольга — завідувачка НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій Інституту післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, к.пед.наук, ст.наук.співробітник.
  • Наталія Пустовіт — к. п. н., с.н. с., професор кафедри методології освіти для сталого розвитку Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління.
  • Євгенія Савон — к.б.н., провідний біолог відділу інформаційно-просвітницької роботи Київського зоопарку загальнодержавного значення.

Серед лекторів був Ілля Циганенко-Дзюбенко — аспірант кафедри екології та прриродоохоронних технологій, асистент кафедри наук про Землю, керівник центру наукового розвитку учнів та молоді “EcoYouth” Державного університету «Житомирська політехніка». Ілля виступив з доповіддю про особливості роботи зі здобувачами освіти: від ідеї до результатів.

Це була насичена зустріч для надання нових інструментів та можливостей у взаємодії, формування запиту та створення нових тенденцій для розвитку екологічної освіти та просвіти та інших природничих наук.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */