Підпиши петицію про присвоєння почесного звання Героя України (ПОСМЕРТНО) студенту університету Ткачуку Віталію Віталійовичу

Shares

Звертаємось до родини Житомирської політехніки, наших здобувачів освіти, викладачів, співробітників, друзів університету!

Просимо вшанувати своїм підписом петицію про присвоєння почесного звання Героя України (ПОСМЕРТНО) Ткачуку Віталію Віталійовичу, студенту 4 курсу денної форми навчання факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій і мехатроніки Житомирської політехніки, який загинув, захищаючи Україну та кожного з нас!

У 2020 році Віталій пов’язав своє майбутнє з нашим університетом, вступив на навчання за освітньою програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», а у 2022 році добровільно став на захист Батьківщини, приєднався до легендарної бригади спеціального призначення «Азов». Воїну Віталію назавжди 20 років…

Він загинув 25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання у с. Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Нагороджений Віталій почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Дякуємо Віталію Ткачуку за захист України та українського народу!

Петиція за посиланням

Один коментар до “Підпиши петицію про присвоєння почесного звання Героя України (ПОСМЕРТНО) студенту університету Ткачуку Віталію Віталійовичу”

  1. Вічна і світла пам’ять Віталію за подвиг в ім’я Вітчизни України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */