Студенти Житомирської політехніки разом з школярами міського ліцею № 3 висадили 0,7 га лісу!

Shares

Посадка лісу – це важливий етап у вирішенні проблеми знищення лісів і забруднення довкілля. Такий захід покликаний покращити екологічну ситуацію і сприяти збереженню біорізноманіття.

З метою профорієнтації та підвищення усвідомлення, щодо важливості охорони природи 04 квітня 2024 року студенти факультету гірничої справи, природокористування та будівництва під керівництвом заступника декана Мариною Куницькою та керівників центрів «ECOstep» та «ECOSVIT» кафедри екології та природоохоронних технології доцентом Кірейцевою Ганною та асистентом кафедри Світланою Хоменко з школярями міського ліцею № 3 м. Житомира гуртом висадили 0,7 га. лісу.

Це дало можливість відчути себе частиною екосистеми та відчути власну відповідальність за довкілля. Це чудова ініціатива студентів і школярів! 

Дякуємо ректору Державного університету «Житомирська політехніка» Віктору Євдокимову за наданий транспорт та підтримку у проведенні заходу! Дякуємо головному лісничому дочірнього підприємства ДП «Пулинський лісгосп АПК» Роману Ярошенку за організацію!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */