Запрошуємо студентів інженерно-технічних спеціальностей та випускників на Хакатон технологічних рішень

Shares

Запрошуємо студентів інженерно-технічних спеціальностей та випускників на Хакатон технологічних рішень. Учасники працюватимуть над пошуком покращень та створенням інноваційних рішень у галузях технологій, MedTech та енергетики. Фінал змагання відбудеться 24-26 травня у Львові, у межах Science & Tech Fest OL.

У форматі змагань учасники хакатону працюватимуть над розробкою як hardware, так і software рішень, а також отримають підтримку експертів та технологічних керівників від компаній-партнерів IRON Lviv Tech Cluster, а також EPAM, Intellias та інших.

Етапи проведення хакатону:
● До 10 травня: реєстрація, відбір і формування команд-учасників. У заявці учасники вказують свій досвід у тематиках хакатону.
● 13 – 23 травня: інтенсиви, робота учасників над розробкою і онлайн-підтримка менторів. Команди працюють над своїми рішеннями. Організатори забезпечують тренінги, чекпоінти та Q&A-сесії із менторами для підтримки процесу розробки.
● 24 – 26 травня: збір учасників у Львові, пітчинг проєктів і визначення переможців.

Командам та учасникам з інших міст організатори покривають доїзд, проживання і харчування на період проведення фіналу хакатону, який відбудеться у Львові. Інформацію про місце проведення події кожен учасник отримає на пошту з міркувань безпеки.

Найкращі команди отримають призи та можливість стажування в компаніях-партнерах Хакатону. Участь у хакатоні безкоштовна.

Для участі потрібно заповнити анкету самостійно або вже сформованою командою. Зареєструватися можна за посиланням.

Контакти для уточнення інформації:

Іван Романишин – e-mail ivan.romanyshyn@tvory.net;
телефон +380677093843 (програмний координатор).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */