Візит студентів Житомирської політехніки до Житомирського медичного інституту

Shares

3 травня студенти спеціальності 053 «Психологія» відвідали Житомирський медичний інститут, де прослухали лекцію «Допомогти без шкоди. Соматичні техніки в кризовій допомозі під час війни». Лекцію проводила травматологиня і дослідниця міждисциплінарних досліджень насильства і травми – Імке Хансен.

Тема про розуміння соматичних технік в кризовій допомозі під час війни включала в себе різноманітні методики, спрямовані на підтримку фізичного здоров’я та психологічного благополуччя людей, які переживають стрес та травму. Ці техніки можуть бути особливо ефективними в умовах, коли люди стикаються з високим рівнем стресу, психологічного напруження та фізичної небезпеки. Наприкінці лекції спікер на одному з гостей продемонструвала практичну складову технік допомоги при гострих кризових станах та показала як вони застосовуються при зверненні з конкретним запитом.

Лекція проходила за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації, Координаційного центру та ГО НУО АЛЬЯНС СТІЙКОСТІ. Дякуємо за запрошення та можливість отримати корисну інформацію для майбутніх психологів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */