Зустріч магістрантів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» зі зовнішнім стейкхолдером – випускником освітньої програми

Shares

Удосконалення освітньої програми передбачає активні консультації із широким колом стейкхолдерів. Важливою категорією зовнішніх стейкхолдерів при цьому є випускники освітньої програми, які можуть сформувати свої пропозиції щодо удосконалення змістового наповнення та освітніх компонент ОПП з урахуванням здобутого практичного досвіду. У свою чергу, важливою також є комунікація випускників програми з магістрантами для визначення перспектив працевлаштування та ключових навичок, на які має бути здійснений акцент.

Так, 3 травня 2024 року відбулася зустріч магістрантів групи ПВМ-9 з випускником ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 2023 р. Євгенієм Кулаком, який заснував власний бізнес у сфері флористики.

Під час зустрічі Євгеній розповів про основні проблеми, з якими стикнувся під час створення та функціонування бізнесу, та поділився інсайтами щодо шляхів вирішення таких проблем. Також Євгеній наголосив на необхідності удосконалення цифрових та комунікаційних навичок для забезпечення розвитку бізнесу. Під час зустрічі магістранти змогли задати питання щодо особливостей започаткування власної справи та успішної діяльності бізнесу в умовах воєнного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */