Участь представників Житомирської політехніки у Міжнародній конференції зі сталого розвитку ICSF-2022

Shares

Протягом 24-27 травня 2022 року відбулась Міжнародна конференція, присвячена екологічним, технологічним, соціальним та економічним питанням забезпечення сталого розвитку  ICSF-2022: 3rd International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters.

Відповідно до програми міжнародної конференції в секції Sustainable Environment and Environmental Management, колектив авторів-представників Житомирської політехніки (проф. Тетяна Остапчук, проф. Сергій Легенчук, доц. Олена Денисюк, доц. Катерина Орлова та доц. Світлана Бірюченко) представив доповідь за матеріалами конференції на тему “Концептуальні засади механізму управління взаємодією підприємства з навколишнім середовищем” (“Conceptual foundations of the mechanism of management of enterprise interaction with environment”).

Авторами сформовано підхід до структуризації механізму управління взаємодією підприємства з навколишнім середовищем, що базується на врахуванні економічних, екологічних та адаптивних компонентів. Проаналізовано особливості управління взаємодією суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з утворенням та поводженням з відходами та які, водночас, надають екологічні послуги, з навколишнім середовищем.

В умовах війни в України, відео-доповідь представників Житомирської політехніки була попередньо завантажена організаторами на офіційний youtube-канал міжнародної конференції та продемонстрована під час конференції (доповідач – проф. Тетяна Остапчук), а активна дискусія між учасниками відбулася під час zoom-зустрічі в режимі реального часу. За результатами конференції, представлені матеріали будуть розглянуті для публікації у збірнику конференції, що індексується наукометричною базою Scopus.

Дякуємо поважному організаційному комітету ICSF-2022 за можливість долучитися до дослідження актуальних питань сьогодення. Особливо цінним є проведення конференцій в умовах воєнного стану в Україні. Наука – це важливо! За наукою, у тому числі, майбутнє у відбудові України після ПЕРЕМОГИ!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */