Перший Міжнародний науково-практичний вебінар з особливостей психосоціальної реабілітації ветеранів та членів їх сімей

Shares

Безумовно, наразі в Україні особливо гостро постає потреба якісного надання психосоціальної допомоги та супроводу ветеранам та членам їхніх сімей. Ця потреба постійно зростає та вимагає знаходження способів та шляхів її нагального вирішення.

Одним з кроків до її вирішення є організація та проведення Першого Міжнародного науково-практичного вебінару з особливостей психосоціальної реабілітації ветеранів та членів їх сімей за участі науковців, освітян, корекційних педагогів, фахівців з психічного здоров’я, соціальних працівників, представників урядових організацій, науковців у сфері державного управління, представників про-ООН, волонтерів, виробників цифрового інтерактивного обладнання, представників громадських організацій, а також безпосередньо ветеранів та члени їхніх сімей.

Міжнародний вебінар присвячено особливостям створення та функціонування відповідних спеціалізованих цифрових просторів для соціально-психологічної реабілітації, адаптації, успішної інтеграції ветеранів та членів їх родин, людей, постраждалих у кризових ситуаціях, а також запобігання появі жертв війни.

Під час вебінару активно працювали 3 вебінарські панелі, а саме:

  • цифрові простори для соціально-психологічної реабілітації, адаптації, успішної соціалізації та навчання дітей, постраждалих у війні;
  • цифрові технології для реабілітації психічних і фізичних розладів, успішної соціальної адаптації та реінтеграції людей, які пережили кризу;
  • цифрова трансформація, державне управління та ефективний менеджмент у сфері соціально-психологічної реабілітації, адаптації та успішної інтеграції осіб, постраждалих від кризи, та запобігання появі жертв війни.

До активного обговорення зазначених питань долучилися провідні спеціалісти Польщі, Швеції, Австрії та України,  з доповідями яких можна ознайомитися за посиланням.

За результатами Міжнародного вебінару також планується видання Збірника тез доповідей, з яким можна буде ознайомитися онлайн.

Щиро дякуємо співорганізаторам та усім учасникам Міжнародного вебінару за небайдужість, готовність допомогти та сумлінність у виконанні своїх професійних обов’язків.

Далі буде!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */