Зустріч студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя з Крістіаном Шоппером

Shares

Відбулася зустріч студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя з Крістіаном Шоппером. Крістіан Шоппер має ступінь доктора філософії з права та доктора філософії з економіки Віденського університету, а також ступінь магістра з ділового адміністрування IMD в Лозанні.

Крістіан консультує клієнтів з питань корпоративних фінансів і стратегії, зосереджуючись на досвіді німецькомовної Європи та СНД. Перш ніж заснувати консультаційний бутік Corporate Finance Central Europe / CorpFinCE, він багато років працював у Morgan Stanley, Merrill Lynch, UniCredit і Raiffeisen.

Окрім роботи в правліннях і консультативних радах, Крістіан займається академічною та управлінською освітою як запрошений професор з корпоративних фінансів, ринків капіталу та банківської справи в Європейському Союзі та СНД. Крім того, він працює з художниками та навчає їх, проводить регулярні семінари та лекції на такі теми, як управління мистецтвом, інвестиції у мистецтві чи мистецьке підприємництво.

Під час онлайн зустрічі зі студентами Крістіан Шоппер розповів про особливості успішного працевлаштування, зокрема:

  • написання дієвого резюме, що повною мірою окреслить специфіку наявного професійного досвіду та відповідних умінь та навичок, а отже слугуватиме запорукою початку успішної кар’єри;
  • особливості підготовки та проходження співбесіди з потенційним роботодавцем;
  • пошук дієвих платформ для розміщення резюме та пошуку роботи;
  • професійне й якісне позиціювання себе як провідного фахівця у відповідній галузі у просторі соцмереж тощо.

Крістіан Шоппер також надав низку корисних порад студентам, серед яких особливо релевантними вважаємо:

  • наполегливо вивчати іноземні мови: чим більше, тим краще;
  • сумлінно навчатися впродовж життя;
  • не зупинятися на досягнутому та завжди рухатися вперед.

Планується проведення низки практичних тренінгів з питань успішного працевлаштування та постійного підвищення професійної майстерності від Крістіана Шоппера, що допоможе студентам у становленні їхньої професійної кар’єри та забезпечить благополуччя їхніх майбутніх родин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */