Фінансування від МОН України двох проєктів наукових досліджень Житомирської політехніки

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» – єдиний заклад вищої освіти в Житомирському регіоні, який отримає державне фінансування з 2024 року на виконання проєктів, що пройшли конкурсний відбір.

Наказом МОН України від 27.12.2023 р №1569 затверджено перелік проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, які пройшли конкурсний відбір та фінансування яких розпочнеться з 2024 року за рахунок коштів Державного бюджету України.

Проєкт прикладного наукового дослідження (експериментальна робота) молодих вчених Житомирської політехніки «Розробка технології переробки відходів гірничого виробництва в будівельній індустрії»

Автори:

  • Шамрай Володимир, к.т.н., доцент, доцент кафедри гірничих технологій та будівництва ім. проф. Бакка М.Т. – науковий керівник;
  • Пацева Ірина, д.т.н., професор, завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій – відповідальний виконавець;
  • Мельник-Шамрай Вікторія, к.с-г.н., доцент кафедри екології та природоохоронних технологій;
  • Захаров Дмитро, доктор філософії, доцент кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку;
  • Леонець Ірина, аспірантка кафедри гірничих технологій та будівництва ім. проф. Бакка М.Т.

Наказом МОН України від 27.12.2023 р. №1572 затверджено перелік проектів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконавцями яких є заклади вищої освіти та наукові установи, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, які пройшли конкурсний відбір та фінансування яких розпочнеться з 2024 року за рахунок коштів Державного бюджету України.

Проєкт фундаментального наукового дослідження колективу авторів Житомирської політехніки «Розробка механізму сталого розвитку економічних систем в умовах воєнних дій та післявоєнного відновлення економіки»

Автори:

  • Замула Ірина, д.е.н. професор, професорка кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку – науковий керівник;
  • Легенчук Сергій, д.е.н. професор, завідувач кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку – відповідальний виконавець;
  • Серпенінова Юлія, к.е.н. доцент, докторантка кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку,
  • Поліщук Ірина, к.е.н. доцент, доцентка кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку
  • Захаров Дмитро, доктор філософії, доцент кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку,
  • Кірейцева Ганна, к.е.н. доцент, докторантка кафедри екології.

Вітаємо колектив Житомирської політехніки з черговими науковими здобутками! Результативного виконання проєктів учасникам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */