Підписано меморандум про співпрацю між Державним університетом «Житомирська політехніка» та компаніями «Пак-Трейд» і «А.ТОМ»

Shares
30 квітня підписано меморандум про співпрацю між Державним університетом «Житомирська політехніка» та компаніями «Пак-Трейд» і «А.ТОМ».
Нашою метою є поглиблення кооперації у розвитку інноваційної діяльності, покращення якості підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії спеціальностей факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки: 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 208 «Агроінженерія», 131 «Прикладна механіка» та 133 «Галузеве машинобудування».

У підписанні меморандуму взяли участь директор компаній Андрій Томчук, інженер з впровадження систем автоматизації виробництв Василь Іванченко, перший проректор Оксана Олійник, в.о. декана факультету Андрій Ткачук, а також завідувачі і викладачі кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна та кафедри механічної інженерії.
«Пак-Трейд» – українська компанія, заснована у 2004 році, чия історія почалась з невеликого підприємства з продажу пакувальних матеріалів. Сьогодні компанія розширила свою діяльність на понад 15 напрямів і пропонує товари та послуги для сільськогосподарського сектору, дорожнього будівництва, розв’язує складські та логістичні задачі, постачає якісну спецтехніку для будь-яких напрямів виробництва, а також займається переробленням та внесенням органічних відходів.
«А.ТОМ» – український виробник навісного та причіпного обладнання. Сьогодні це понад 100 моделей універсальних та спеціалізованих інструментів для навантажувачів, екскаваторів, тракторів та іншої техніки.
Співпраця між партнерами передбачає:
  • проведення виїзних лабораторних занять з використання роботизованих технологій на виробничій базі компаній;
  • проведення спільних прикладних досліджень;
  • залучення представників компаній до участі у круглих столах з обговорення та покращення освітніх програм факультету;
  •  проведення предметних екскурсій для студентів та викладачів виробничими потужностями компаній;
  •  проходження практики студентами та багато іншого.
Щиро вдячні нашим партнерам за можливості, що вони відкривають для студентства та викладачів Житомирської політехніки! Впевнені, що співпраця буде продуктивною для двох сторін!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */