Вітаємо переможців конкурсу «Молодий вчений року» за підсумками 2023 року!

Shares

Підведено підсумки голосування та оцінювання номінантів у конкурсі «Молодий вчений року 2023». Радіємо успіхам здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників Державного університету «Житомирська політехніка»! За підсумками голосувань, представники університету вибороли перемоги у п’яти номінаціях!

Всього конкурс налічує 100 номінацій, поділених на 4 Блоки, кожна охоплює свою сферу наукової діяльності. За результатами оцінювання організаційним комітетом та Інтернет-голосування (для 1 Блоку номінацій) молоді вчені Житомирської політехніки перемогли в наступних номінаціях:

Номінація 7: «Науковий гурток» – Мельник-Шамрай Вікторія Вікторівна, доцент кафедри екології та природооохоронних технологій, кандидат сільськогосподарських наук.

Номінація 19: «Науковець з наукометричною базою» – Вакалюк Тетяна Анатоліївна, завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення, доктор педагогічних наук, професор.

Номінація 26: «Науковий стартап» – Новосьолов Іван Володимирович, здобувач освітньо-наукового рівня «доктор філософії» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», керівник освітніх програм Інноваційного хабу.

Номінація 47: «Автоматизація, приладобудування та вимірювальна техніка» – Ткачук Андрій Геннадійович, в.о. декана факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, кандидат технічних наук, доцент.

Номінація 88: «Молодий методист року в галузі географічних та геологічних наук» – Циганенко-Дзюбенко Ілля Юрійович, здобувач освітньо-наукового рівня «доктор філософії» спеціальності 101 «Екологія», асистент кафедри наук про Землю, керівник центру наукового розвитку учнів та молоді “EcoYouth”.

Щиро вітаємо наших переможців! Житомирська політехніка завжди підтримувала та буде підтримувати активну молодь на шляху професійного становлення! Впевнені, що ваші успіхи сприятимуть розвитку науки та освіти в Україні!

Конкурс «Молодий вчений року» є важливою ініціативою, спрямованою на визнання, відзначення та просування досягень молодих вчених у різних галузях і сферах діяльності, що сприяє розвитку інтердисціплинарних підходів та співпраці між галузями, із головною метою – підтримка молодих вчених. Організатором конкурсу є Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Основна місія конкурсу: публічно визнати та відзначити інноваційних та продуктивних учених, інженерів та дослідників України, які виявили великий потенціал та творчі здібності, щоб бути професіоналами світового класу в окремих галузях знань, сферах діяльності та які внесли помітний внесок у наукові дослідження та науку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */