12 серпня відзначається Міжнародний день молоді

Shares

Починаючи з 2000 року, щорічно 12 серпня по всьому світу відзначається Міжнародний день молоді – свято, що встановлено Генеральною Асамблеєю ООН у грудні 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді.

Молодь Житомирської політехніки!

Ми пишаємося вашими досягненнями! Ми вдячні за ваші здобутки!

Студентський олімп 2020. Наука

Студентський олімп 2020. Спорт

Студентський олімп 2020. Творчість

Успіхів у майбутньому, постійного розвитку та руху лише вперед, молодь Житомирської політехніки! Ми захищаємо ваші права та свободи, намагаємося по максимуму створити умови для вашої самореалізації по життю та здобуття вами якісної освіти! Вчіться, набувайте нових знань та вмінь, створюйте успішне майбутнє для себе та нашої держави!

З Міжнародним днем молоді!

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до он-лайн марафону “100 хвилин із молоддю для молоді”. Час – 12 серпня, 15:00 – 16:50.

Організатори марафону Представництво ООН в Україні спільно із Міністерством молоді та спорту України за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру, у зв’язку з тим, що цього року Міжнародний день молоді має тему  “Залучення молоді задля глобальних змін», запросили 10 активних молодих людей, які розвивають свої громади та міста. Запрошені спікери марафону поділяться своїми історіями успіху, під час дискусії вони готові розкрити свої секрети – як змінювати світ навколо себе і займатися улюбленою справою, а також, які є можливості для інших молодих людей, які готові долучитись до цікавих ініціатив. 

Програма

Долучайтеся!!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */