Студентський олімп 2020. Наука

Shares

“За гарною традицією, що склалась у Державному університеті “Житомирська політехніка” протягом багатьох років, досягнення наших студентів відзначаються адміністрацією університету. Для нас важлива активність студентської молоді у всіх сферах студентського житті – науці, творчості, спорті тощо. Ми радіємо разом з Вами успіхам та новим звершенням. Бачимо Вашу активність та результати роботи. Пишаємося, що в університеті Ви зростаєте та стаєте справжніми фахівцями своєї справи!

Вітаю студентство університету з Днем науки! Дякую за Ваші здобутки!  Хочу наголосити, що досягнення кожного з Вас є для нас найціннішим та найголовнішим! Всі студенти, які мають вагомі досягнення в студентській науці будуть нагороджені грошовими преміями ректора університету! Успіхів Вам й надалі! Вдосконалюйтесь та розвивайте нашу Житомирську політехніку! ВИ – наше майбутнє”

З повагою та вдячністю, ректор університету Віктор Євдокимов

У 2020 році здобутки наших студентів ми розділимо за напрямами-номінаціями та розкажемо про кожен з них окремо.

З нагоди Дня науки 2020, що святкується  в Україні 16 травня, ділитися здобутками наших студентів починаємо з номінації “Наука”.

Як і завжди, активність студентів у науковому напрямі цього року була на високому рівні. За результатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів різних напрямів, наші студенти вибороли дипломи переможців І-ІІІ ступенів.

В цілому, наші студенти вибороли на міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”   диплом ІІІ ступеня; на всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт – 6 дипломів І ступеня, 9 дипломів – ІІ ступеня та 14 дипломів ІІІ ступеня; на всеукраїнських конкурсах дипломних робіт – 1 диплом І ступеня та 2 дипломи ІІІ ступеня;  на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів – 2 дипломи ІІІ ступеня. Наші студенти є фіналістами всеукраїнських конкурсів кейсів від провідних компаній.

Тематика конкурсів, у яких брали участь наші студенти досить широка, охоплені всі спеціальності нашого університету, тому й роботи, надіслані на конкурси, були унікальними.

“Розроблено новий механізм подачі пластику, що немає аналогів у світі.”

Ярослав Козяр

“Унікальність полягає у розроблені власного інтегрального показника для оцінки логістичної системи підприємства”

Надія Власенко

“Представлення звичної форми розуміння у новому світлі з використанням сучасності технологій, що дають кращий результат порівняно із традиційним”

Ярослав Лук’янчук 

Усю “дорогу до перемог” наших студентів супроводжували їх наукові керівники та консультанти! Дякуємо, шановні колеги, за Вашу роботу! Оцінюють їх роботу і самі студенти. Зі слів наших студентів-переможців, їх керівники “мотивували, надихали, креативили, критично оцінювали, вичитували, допомагали в пошуку істини, професійно орієнтували, ділилися досвідом та просто були поруч”!

Звичайно, цікавою є думка студентів щодо того, чому переможцем конкурсу стала саме їх робота? Всі студенти відзначають актуальність теми, новизну результатів, обсяги зусиль та часу, що були витрачені на підготовку роботи, власне їх цілеспрямованість та бажання перемоги.

“Я поставила собі за мету виграти, адже знала, що можу зробити це.”

Анжеліка Боровська

Окрім теоретичної складової, важливим ж є і практичний аспект. Часто можна почути, що наукові роботи є цікавими лише своїм авторам. Проте наші студенти стверджують інше, і саме практична складова досліджень була одним із стовпів наших студентських перемог. І на запитання “Кому були б цікаві результати Вашої роботи?”, вони відповідають впевнено:

“Дубілету, тому що потрібно відходити від звичних рішень у повсякденних питаннях.”

Ярослав Лук’янчук

“… для будь-якого ресторатора, оскільки вони відображають новий, креативний підхід у розвитку унікальності та впізнаваності бренду, в підвищенні конкурентоспроможності та, як результат, загального прибутку фірми.”

Ольга Закапко

“… це органи місцевої влади та місцевого самоврядування в містах України. Адже в роботі показаний реальний вплив урбанізаційних процесів на публічне управління. Також вказані можливі ризики що можуть виникнути, якщо не надати цим процесам належної уваги.”

Іван Новосьолов

“Результати дослідження є актуальними для міністра соціальної політики України Лазебної Марини та міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігору Петрашку, адже створення ефективної співпраці держави, суспільства та підприємств є запорукою покращення економічних відносин.”

Надія Василенко

“Результати проведених досліджень сприяють подальшому розвитку екотоксикології і відповідно є цікавими для вчених у галузі екотоксикології.”

Дмитро Костромін

“Аніті Саркісян, тому що вона являється активним борцем з сексизмом, а також вона висвітлює дану проблематику в комп’ютерних іграх та в IT сфері у цілому.”

Владислав Петрожалко

Наші студенти мають свою точку зору, вміють її відстоювати та фахово аргументувати!

МИ дивимось з оптимізмом у майбутнє нашої науки, адже більшість з наших переможців планують її розвивати й надалі і, навіть, серед тих, хто на сьогодні таких планів не має, є ті, хто вважає, що час покаже, як воно буде!

З Днем науки, наші молоді науковці!

СТУДЕНТСЬКИЙ ОЛІМП 2020. НОМІНАЦІЯ “НАУКА”

СТУДЕНТИ-ПЕРЕМОЖЦІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
2019/2020 навчального року

Міжнародні конкурси

Дмитро Костромін
Уваєва  Олена Іванівна,д.б.н., доц. 
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”, диплом ІІІ ступеня

Всеукраїнські конкурси дипломних робіт

Корніюк Надія Ущаповський Юрій Володимирович, к.е.н., доц. Всеукраїнський конкурс дипломних робіт зі спеціальності «Економіка», І місце
Березівська Марія
Свінцицька Олександра Миколаївна, к.е.н. 
Всеукраїнський конкурс дипломних робіт зі спеціальності «Економіка», ІІІ місце
Василенко Надія Пащенко Ольга Петрівна, к.е.н., доц.  Зі спеціальності «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент персоналу», диплом ІІІ ступеня

Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт з галузей та спеціальностей у 2019/2020 н.р.

Факультет компютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та роботехніки

Козяр Ярослав Полонський Леонід Григорович, д. т. н., проф. Диплом ІІ ступеня переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія»
Слюсар Євгеній Кирилович Валерій Анатолійович, д. т. н., доц. Диплом ІІ ступеня переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка»
Бардачевський Олексій Ільченко Андрій Володимирович, к.т.н., доц. Диплом III ступеня переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт», напрям «Автомобільна електроніка»
Барабаш Сергій Ільченко Андрій Володимирович, к.т.н., доц. Диплом III ступеня переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт», напрям «Автомобільна електроніка»

Факультет інформаційно-комп’ютерних технологій

Лук’янчук Ярослав Вакалюк Тетяна Анатоліївна, д.пед.н., доц. Диплом ІІІ ступеня переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі  «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»

Гірничо-екологічний факультет

Гаврисюк Ольга Соболевський Руслан Вадимович, д.т.н., проф. Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Гірництво» номінація «Маркшейдерська справа»
Побігайло Діана Криворучко Андрій Олексійович, к.т.н., доц. Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Гірництво» номінація «Маркшейдерська справа»
Клімчук Мар’яна Герасимчук Олена Леонтіївна, к.пед.н, доц. Диплом III ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище», спеціальність «Автомобільний транспорт»
Шомко Дарина
Коцюба Ірина Григорівна, к.т.н., доц.
Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»
Носик Оксана
Давидова Ірина Володимирівна, к.с.-г.н., доц.
Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»

Факультет бізнесу та сфери обслуговування

Боровська Анжеліка Олександрівна Бірюченко Світлана Юріївна, ст. викл. Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі “Нафтова та газова промисловість” секція «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу»
Старцева Дарія Сергіївна Валінкевич Наталя Василівна, д.е.н., проф. Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту»
Гойхман Марія
Бужимська Катерина Олександрівна, к.е.н., доц
Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»
Добжанська Анна
Остапчук Тетяна Петрівна, д.е.н., доц.
Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі»
Власенко Надія
Ткачук Ганна Юріївна, к.е.н., доц.
Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції»
Волковська Вікторія
Ткачук Ганна Юріївна, к.е.н., доц.
Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК»
Літвінець Вероніка
Валінкевич Наталя Василівна, д.е.н., проф.
Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво»
Таргоня Катерина
Давидюк Юлія Володимирівна, к.е.н.,доц.
Диплом  ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Туризм»
Горбунов Богдан
Валінкевич Наталя Василівна, д.е.н., проф.
Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво»
Власенко Надія
Сотник Ангеліна Анатоліївна, к.е.н.
Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом Транспортні системи. Логістика. Секція Економіка
Власюк Олена Василівна Денисюк Олена Григорівна, к.е.н., доц. Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економіка підприємства»
Закапко Ольга Ігорівна Пащенко Ольга Петрівна, к.е.н., доц. Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій»
Іванисько Наталія
Полчанов Андрій Юрійович, д.е.н., доц.
Диплом III ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Управління та адміністрування», спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»  зі спеціалізації «Страхування»
Ярошинська Анастасія Полчанов Андрій Юрійович д.е.н., доц. Диплом III ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Управління та адміністрування», спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»  зі спеціалізації «Страхування»
Петрожалко Владислав
Кругляк Марина Едуардівна, к.істор. н., доц.
Диплом III ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Гендерні дослідження»
Тарасова Вероніка
Замула Ірина Валеріївна, д.е.н, проф.
Диплом III ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань та спеціальності «Облік та оподаткування»
Березівська Марія Богоявленська Юлія Вячеславівна, к.е.н., доц. Диплом ІІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом»

Факультет публічного управління та права

Орел Владислава
Ксендзук Валентина Віталіївна, к.е.н., доц.
Диплом І ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»
Новосьолов Іван Сергієнко Лариса Василівна, к.н.держ.упр., доц. Диплом ІІ ступеня переможця  II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування

Всеукраїнські конкурси бізнес-проектів та кейсів від провідних компаній

Добжанська Анна
Валінкевич Наталя Василівна, д.е.н., проф.
Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проектів «Бізнес-трамплін, диплом ІІІ ступеня
Дубченко Тетяна
Орлова Катерина Євгеніївна, к.е.н., доц.
Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проектів «Бізнес-трамплін, диплом ІІІ ступеня
Хімач Крістіна, Мартиненко Олександра, Паламарук Катерина, Кіян Яна, Котвіцька Аліна
Шиманська Катерина Володимирівна, д.е.н., доц.
Кейс «Mars Sales Challenge» від компанії MARS Україна, ІV місце у фіналі
Мартиненко Олександра,
Ревуцький Олександр
Шиманська Катерина Володимирівна, д.е.н., доц.
Кейс «INNOVATIVE PERFOMANCE IN TRADE» від групи комнаній «ABInBev Efes Ukraine», ІІІ місце

Вітаємо студентів, їх наукових керівників з перемогами та дякуємо за особистий внесок у розвиток студентської науки!

Amat victoria curam!  Перемога любить старанність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */