Міжнародне стажування студенток Житомирської політехніки в Університеті ім. М. Коперніка (м. Торунь, Польща)

Shares

У 2-му семестрі 2023–2024 н.р. студентки 3 курсу Державного університету «Житомирська політехніка» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища») Юлія Войналович та Вікторія Рожанчук проходять навчання у межах реалізації програми Еразмус+ КА171 в Університеті ім. М. Коперніка (м. Торунь, Польща) на факультеті гірничої справи, природокористування та будівництва.

Дівчата навчаються в міжнародній групі разом із іноземними студентами, відвідують практичні та лекційні заняття спрямовані на набуття професійних знань, зокрема вивчають такі дисципліни як «Європейські правові норми в галузі охорони навколишнього середовища», «Передові методи аналізу екологічних даних». Окрім того, студентки активно долучаються до культурних заходів, які організовує Університет ім. М. Коперніка. 

Студентки відмічають:

«Вже більше ніж місяць, як ми занурені у навчання в університеті Миколая Коперника міста Торунь. З перших днів ми відчули колосальну підтримку та турботу та гарну підготовку з боку всього колективу. Орієнтаційний тиждень був насичений пригодами, новими знаннями, традиціями Торуня, і країни в цілому. 24 лютого ми взяли участь у мирній акції, присвяченій другій річниці початку повномасштабного вторгнення в Україні. Пройшовши центральною вулицею міста Торунь, ми відчули єдність українців закордоном. Віримо в ЗСУ та нашу перемогу! Після орієнтаційного тижня у нас почалось повноцінне навчання. Викладачі цікаво і доступно подають інформацію. Пари проходять швидко і легко, а головне ми знайшли однодумців серед студентів-іноземців. 

Цей період життя ми запам’ятаємо надовго.

Дякуємо Житомирській політехніці за таку можливість!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */