Зустріч із головами громад регіону «Спроможне врядування на шляху до ЄС» у Житомирській політехніці

Shares

Активний робочий день в у Державному університеті «Житомирська політехніка» розпочався із зустрічі з головами громад регіону під головуванням Першого заступника Голови Верховної Ради Олександра Корнієнка на тему «Спроможне врядування на шляху до ЄС». У нараді також взяли участь народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Віталій Безгін, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Олександр Корнієнко наголосив на важливій ролі кожної громади на шляху України до ЄС. Через залученість громад до даного процесу, в тому числі, відкриваються значні можливості для становлення нашої країни. Під час зустрічі було наголошено, що громади мають бути активними учасниками процесу євроінтеграції, нарощувати власну спроможність, зокрема й щодо підвищення компетенцій, вивчення іноземних мов, здійснення міжнародної роботи.

Вступ до ЄС для будь-якої країни є складним процесом, який сповнений викликами й вимагає значних зусиль і змін у різноманітних сферах життя суспільства, включаючи політику, економіку, законодавство, культуру та інші. Впевнений, що ми спроможні пройти успішно цей шлях та зайняти своє місце серед країн Європейського Союзу.

Зазначений захід для громад Житомирщини став важливим кроком у напрямі забезпечення відкритого діалогу та співпраці між громадами регіону щодо вступу України до Європейського Союзу,. а також визначив напрями роботи, які потрібно пріоритетно здійснювати.

Дякуємо за довіру організаторам зустрічі, віримо у потенціал Житомирщини на шляху до інтеграції з ЄС!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */