Викладачка Житомирської політехніки Юлія Кондратюк пройшла стажування у Польщі

Shares

З 21 по 27 квітня доцентка кафедри філософсько-історичних студій та масових комунікацій Юлія Кондратюк взяла участь в роботі міжнародної весняної школи «Sustainable development and social innovations», яка була організована Університетом імені Адама Міцкевича в м. Познань. Це стало можливим завдяки тісній співпраці Житомирської політехніки із зазначеним польським вищим навчальним закладом.

Під час стажування викладачі з польської сторони ознайомили своїх українських колег з структурою та організацією навчального процесу Університету імені Адама Міцкевича в м. Познань, презентували консорціум Epikur та розповіли про особливості роботи науково-педагогічних працівників у польських вищих навчальних закладах.

Також у програму роботи весняної школи було включено розгляд питань витоків і розвитку ідей сталого розвитку, реалізації їх в країнах Європи, а також презентувалися основні методики їх впровадження в освітньому процесі. На практичних заняттях українські викладачі ділилися власним досвідом та новими ідеями щодо впровадження ідей сталого розвитку в нашій країні.

Окрім лекційних, практичних занять, тренінгів організатори подбали і про дозвілля гостей. Викладачам було проведено оглядову екскурсію по місту Познань та Університету імені Адама Міцкевича, а також організовано «Український вечір» біля вогнища.

«Підсумовуючи роботу весняної школи, можна констатувати, що вона пройшла плідно та конструктивно і дозволить впроваджувати провідні інноваційні європейські ідеї в нашому університеті», – коментує Юлія Кондратюк. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */