Участь представників студентського самоврядування Житомирської політехніки у роботі розширеного засідання Молодіжної ради

Shares

26 квітня в пресцентрі Житомирської обласної військової адміністрації відбулося розширене засідання Молодіжної ради при обласній адміністрації. На зустрічі також були присутні заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець та начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.

Порядок денний включав два питання: затвердження звіту про роботу Молодіжної ради за перше півріччя діяльності та донабір до складу ради.

По першому питанню виступив голова Молодіжної ради Дмитро Ткачук, який представив роботу команди, зокрема за напрямами молодіжної роботи, національно-патріотичного виховання, волонтерства, неформальної освіти тощо.

Щодо другого питання, то радіємо успіхам представників студентського активу Житомирської політехніки. Серед нових  претендентів до команди Молодіжної ради були студенти нашого університету, а саме студентський декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Анастасія Данильченко та студентський декан факультету компʼютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки Володимир Макарук. Вітаємо з обранням до складу Молодіжної ради при Житомирській обласній військовій адміністрації.

Органи студентського самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */