Відкрита лекція з Конституційного права України для студентів Житомирської політехніки

Shares

30 квітня в Державному університеті «Житомирська політехніка» для студентів факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин відбулася відкрита лекція з Конституційного права України присвячена аналізу конституційних основ організації та функціонування судової системи України, яку провів поважний лектор – Ліпський Дмитро Володимирович, Заслужений юрист України, суддя у відставці Вищого адміністративного суду України, кандидат юридичних наук.

Під час лекції Дмитро Володимирович розкрив основні конституційні принципи, які лежать в основі організації судової влади в Україні та зміст принципів правосуддя. Аудиторія майбутніх юристів, зацікавлено слухала лекцію судді, активно висловлюючи свої запитання та думки щодо обговорюваної теми.

Лекція Дмитра Ліпського стала значущою подією для студентів та викладачів університету, допомагаючи їм поглибити розуміння сутності та значення конституційних засад у сфері правосуддя. Ініціатива співпраці з таким відомим фахівцем у галузі права виявилася вельми корисною та плідною для всіх учасників заходу.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */