Страхування здоров’я здобувачів освіти та викладачів на випадок хвороби, у тому числі захворювання на вірус COVID-19

Shares

В умовах зростання кількості виявлених захворювань на COVID-19, Міністерство освіти і науки України підписало Меморандум про співробітництво з провідними страховими компаніями України. Про це йдеться у відповідному інформативному листі.

Меморандум спрямований на консолідацію зусиль сторін щодо забезпечення учасників освітнього процесу доступними та якісними послугами у сфері добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби, у тому числі захворювання на вірус COVID-19.

Страхові компанії зобов’язалися розробити доступні програми добровільного страхування для сфери освіти та за потреби оновлювати їх.

Меморандум про співпрацю підписаний між МОН та страховими компаніями: “СК “Альфа Страхування”, “Українська страхова група”, “Універсальна”, “Уніка”, “ВУСО”.

До Державного університету “Житомирська політехніка” надходять пропозиції від страхових компаній. Дану статтю ми будемо постійно оновлювати.

Для зручності здобувачів освіти, вся інформація про можливості страхування також буде доступна в особистих кабінетах студентів на Порталі університету.

#Пропозиція страхування від СК “Універсальна”

Офіційний лист від СК

Комплексна програма страхування від COVID-19 для навчальних закладів 

Про СК “Універсальна”

#Пропозиція страхування від СК “Альфа Страхування”

Офіційний лист від СК

Програма Страхування для ЗВО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */