Житомирська політехніка долучилась до челенджу “Українська жестова мова для всіх”

Shares

24 вересня 2020 року до Житомирської політехніки завітали представники Житомирської обласної бібліотеки для юнацтва. Головна мета візиту – тематичний тренінг у рамках кураторської години для студентів 2 курсу факультету інформаційно-комп’ютерних технологій спеціальності «Комп’ютерна інженерія» (група КІ-19-1). Куратор групи – заступник декана ФІКТ Локтікова Тамара Миколаївна.

Тематичний тренінг був присвячений відзначенню Міжнародного Дня жестової мови, що був напередодні. Представники бібліотеки за допомогою відео-презентації познайомили студентів університету з особливостями культури нечуючих людей та української жестової мови.

Студенти вивчили 8 основних фраз жестової мови.

В продовження зустрічі, студенти за гарною традицією отримали інформацію про  найцікавіші нові надходження Житомирської обласної бібліотеки для юнацтва.

По закінченню зустрічі, Надія Володимирівна Нужда допомогла студентам Житомирської політехніки підготуватися до зйомки у відео-ролику для участі у челенджі #Українська_жестова_мова_для_всіх, що оголошений Житомирською обласною бібліотекою для юнацтва з нагоди Міжнародного Дня жестової мови. Суть челенджу – необхідно вивчити декілька простих фраз жестовою мовою та повторити їх.

#Українська_жестова_мова_для_всіх

#бар_єри_руйнуються

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */