Вебінар “Використання платформи RANGEFORCE в освітньому процесі” (проєкт USAID “Кібербезпека критично важливої інфраструктури України”)

Shares

12 жовтня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка» взяли участь у вебінарі “Використання платформи RangeForce в освітньому процесі”. Цей захід проведено у межах реалізації чергового етапу проєкту USAID “Кібербезпека критично важливої інфраструктури України“, до якого Житомирська політехніка долучилася влітку 2022 року.

Платформа RANGEFORCE – це унікальне навчальне середовище, що містить великий набір онлайнових навчальних курсів з кібербезпеки та суміжних галузей, яке за рахунок теоретичного та практичного контенту дозволяє забезпечити якісну підготовку здобувачів вищої освіти. Специфікою курсів  платформи є приділення значної уваги практичному використанню різних кібербезпекових програмних засобів, що є особливо актуальним у сучасних умовах.

У межах наданих річних ліцензій доступ до платформи RANGEFORCE отримали чотири викладачі-інструктори, а саме Олена Головня, Єлизавета Байлюк, Олександра Покотило, Андрій Єфіменко та більше, ніж 100 здобувачів вищої освіти рівнів «бакалавр» та «магістр» Житомирської політехніки, які навчаються за освітніми програмами «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека».

Матеріали наданих через платформу курсів викладачі-інструктори та їх колеги вже впроваджують в освітній процес у межах таких освітніх компонент:

    • Технології адміністрування та захисту інформаційних систем;
    • Моніторинг, аудит та управління системами кібербезпеки;
    • Тестування на проникнення, виявлення та розслідування інцидентів кібербезпеки;
    • Тестування на проникнення, етичний хакінг та цифрова криміналістика.

Варто зазначити, що будь який здобувач освіти, який отримав доступ до платформи має можливість вивчати всі без виключення курси, наявні на платформі.

Опанування курсів платформи RANGEFORCE безумовно є викликом як для студентів, так і для викладачів Житомирської політехніки, але цей виклик буде успішно подолано.

Координатор проєкту від Житомирської політехніки,
завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки
к.т.н., доцент Андрій ЄФІМЕНКО
Контакти:
E-mail: yefimenko.andrii@gmail.com,
Тел.: +38(067)388-76-17 (+Телеграм, +Viber, +Signal).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */