“Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!”

Shares

14 жовтня – знаковий день для українського народу. Ми пам’ятаємо славні військові перемоги українців протягом сторіч, історію українського козацтва, боротьбу Української повстанської армії. Але зараз ми є частиною історії, ми її створюємо. Ми щодня маємо за честь зустріти Героїв, а також постійно долучаємося до боротьбі за незалежність, суверенітет та цілісність України з одвічним ворогом.

Ми дякуємо всім, хто став на захист Батьківщини; кожному, хто допомагає здобути Перемогу у війні з агресором; кожному, хто віддав своє життя за мирне майбутнє України! Вічна шана всім, хто загинув, самовіддано захищаючи Батьківщину від ворога! Слава Героям!

Ми неймовірно цінуємо можливість бути вдома, здобувати освіту та навчати. Ми усвідомлюємо якою ціною сьогодні ці можливості виборюються на військовому та політичному фронтах. Віримо у Захисників та Захисниць України, бажаємо кожному бути під надійним покровом Пресвятої Богородиці. Впевнені у нашій Перемозі над ворогом. Ми створюємо майбутнє нашої держави разом. Разом з нами увесь світ. Світ на стороні правди та свободи.

Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава.
І воля святая!
Тарас Шевченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */