ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства»

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» як одна з провідних науково-освітніх установ, традиційно виступає базою для проведення конференцій різного рівня та тематичного спрямування. 6-8 листопада 2019 р. на базі Державного університету «Житомирська політехніка»  відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства», присвячена сучасним тенденціям розвитку підприємництва.

6 листопада відбулося урочисте відкриття конференції. До учасників з привітальним словом звернулися Оксана Вікторівна Олійник, д.е.н., проф., перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка», Тетяна Петрівна Остапчук, д.е.н., доц.., в.о. завідувача кафедри менеджменту і підприємництва Державного університету «Житомирська політехніка», які відзначили важливість подібних заходів для розвитку науки та країни в цілому і побажали учасникам успіхів та подальших звершень.

Конференція є інтегруючим заходом для теорії та практики управління, тому на пленарне засідання було запрошено представників органів влади та бізнесу.

До безпосередньої участі у заході долучилися:

Клименко Дмитро Віталійович, радник з питань комунікацій Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування;

Гаращук Оксана Вікторівна, директор Житомирської філії ТОВ «Фрідом Фінанс Україна»

Городенська Наталія Василівна, головний спеціаліст Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА

У своїх виступах гості окреслили основні проблеми та перспективи розвитку підприємництва в Україні, відзначили важливість взаємодії між владою, бізнесом та громадою.

Робота конференції проходила за секціями:

Секція 1. Проблеми соціально-економічного розвитку та управління підприємствами.

Секція 2. Сучасні моделі ефективного бізнесу підприємств.

Секція 3. Перспективи інтеграції економіки, підприємництва, маркетингу та логістики підприємств.

Секція 4. Моделювання та прогнозування економічних процесів розвитку підприємництва в умовах глобалізації.

Секція 5. Сучасні проблеми та пріоритети діяльності торговельних підприємств.

Секція 6. Проблеми теорії та практики бухгалтерського обліку, контролю і аналізу.

Учасниками кожної секції було представлено доповіді, присвячені визначенню та вирішенню проблем у відповідному секторі.

Всього для участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства» було подано 263 тези представників з 38 закладів освіти (в т.ч. 10 іноземних серед яких ЗВО таких країн як Республіка Білорусь, Болгарія, Узбекистан, Таджикистан та Казахстан).

Організаційний комітет конференції висловлює щиру вдячність запрошеним гостям та учасникам за проявлений інтерес та активну наукову позицію, бажає успіхів та подальших професійних досягнень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */