Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів: “Сталий розвиток країни в рамках європейської інтеграції”

Shares

На базі кафедри екології гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка» відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів: “СТАЛИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ В РАМКАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ”. Конференція є традиційною і проходить щорічно у листопаді місяці. Організаторами конференції є кафедра екології гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка».

Урочистою промовою відкрила конференцію проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики О.Г. Денисюк, привітавши учасників конференції та побажав їм успіхів у навчанні та подальшій науковій роботі. Також з привітальним словом до учасників конференції звернувся декан гірничо-екологічного факультету В.В. Котенко.

Цього року участь у конференції взяли студенти, магістри та аспіранти з 10 міст України. В загальному на конференцію було подано більше 130 тез, які розкривали проблеми екологічної безпеки, раціонального використання природних ресурсів, проблеми організації еколого-економічного контролю та обліку природних ресурсів.

Постійними учасниками конференції є студенти та аспіранти з Рівного (Рівненський державний гуманітарний університет), Львову (Національного університету «Львівська Політехніка», Львівський торгівельно-економічний університет), Одеси (Одеський державний екологічний університет,), Харкова (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна) та інші.

Доповіді на різні теми, сформовані у чотири секції, були присвячені проблемам довкілля, природокористування, збалансованому природокористуванню, збереженню біорізноманіття, глобальним цілям сталому розвитку.

Цьогорічним нововведенням було проведення цікавих конкурсів на знання глобальних екологічних цілей серед учасників конференції. Дякуємо за Вашу обізнаність та готовність змінити наш СВІТ на краще!)))
Дякуємо організаційному комітету, а саме Грицишену Д.О., Соколу О.Г., Ткачуку К.К., Коцюбі І.Г., Замулі І.В., Легенчуку С.Ф., Правдюк Н.Л., Чугай А.В., Мальованому М.С., Уваєвій О.І., Лико Д.В., Мамраю В.В., Котенку В.В., Кірейцевій Г.В., Корбут М.Б., Давидовій І.В., Курбет Т.В., Мельник В.В., Войналович І.М. за допомогу в організації і проведені конференції!

Зі збірником тез можна буде ознайомитись на сайті Державного університету «Житомирська політехніка» http://www.ztu.edu.ua у розділі “Наукова діяльність / Конференції”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */