Студенти-економісти вибороли призові місця в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Shares

25 квітня 2024 року на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями освіти «бакалавр» та «магістр», де з-поміж інших були представлені кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» факультету бізнесу та сфери обслуговування, захищені в період з 1 січня 2023 року по 1 березня 2024 року і такі, що відповідали вимогам галузевих стандартів.

Кафедрою фінансів та цифрової економіки загалом було подано для участі у конкурсі 6 найкращих кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 051 «Економіка», що найбільше розкривали сучасні тенденції цифрової економіки та різних аспектів конкурентоспроможності українських підприємств, і результати яких були апробовані у вигляді тез доповідей на науково-практичних конференціях.

Конкурсна комісія розглянула 138 дипломних робіт, у т. ч. 44 дипломні роботи здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти «бакалавр» та 94 дипломні роботи за ступенем вищої освіти «магістр», що надійшли з 34 закладів вищої освіти.

Комісією було відзначено високий рівень підготовки дипломних робіт, їх актуальність, наукову спрямованість і можливість впровадження практичних розробок, що засвідчує високий рівень підготовки фахівців зі спеціалізації «Економіка підприємства» у закладах вищої освіти України.

За результатами ретельного оцінювання дипломних робіт за визначеними критеріями та відкритого обговорення конкурсною комісією кафедра фінансів та цифрової економіки отримала наступні результати:

  • Диплом ІІІ ступеня – за кваліфікаційну магістерську роботу здобувачки вищої освіти Людмили Бойко, виконану на тему «Статистичний аналіз українського ринку праці та перспектив його розвитку» (керівник роботи – к.е.н., доц. Наталія ОВАНДЕР);
  • Диплом ІІ ступеня – за кваліфікаційну бакалаврську роботу здобувачки вищої освіти Діани Конончук, виконану на тему «Шляхи підвищення рентабельності підприємства» (керівник роботи – к.е.н., доц. Тетяна МЕЛЬНИК);
  • Грамоти – за участь у конкурсі кваліфікаційних магістерських робіт у номінації «За застосування економіко-математичних методів» здобувачки вищої освіти Наталії Онушко («Використання інноваційних методів мотивації праці для підвищення ефективності роботи на підприємстві») та у номінації «За актуальність теми дослідження» здобувача вищої освіти Богдана Грибушина («Захист персональних даних співробітників підприємства в умовах цифрової економіки»);
  • Грамоти – за участь у конкурсі кваліфікаційних бакалаврських робіт у номінації «За застосування економіко-математичних методів» здобувача вищої освіти Дмитра Петровського («Цифрові інструменти управління корпоративною культурою підприємства») та у номінації «За актуальність теми дослідження» здобувачки вищої освіти Анастасії Бондаренко («Просування бренду в Інтернеті як чинник успішної діяльності підприємства»).

Також були відзначені подяками за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможців конкурсу і самі керівники кваліфікаційних робіт – к.е.н., доц. Тетяна Мельник, к.е.н., доц. Вячеслав Ткачук, к.е.н., доц. Світлана Обіход та к.е.н., доц. Наталія Овандер.

Колектив кафедри фінансів та цифрової економіки вітає випускників і їх керівників з отриманими відзнаками Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» та щиро дякує конкурсній комісії конкурсу за проявлений інтерес до поданих кваліфікаційних робіт бакалаврів і магістрів та справедливий підхід до їх оцінювання. Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, творчого натхнення та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в науковій площині!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */