Викладачі Житомирської політехніки на методичному семінарі від міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education

Shares

Викладачі кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики на чолі з завідувачем к.філол.н., доц. Людмилою Могельницькою і кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки на чолі з к.пед.н., доц. Іриною Гайдай взяли участь у методичному семінарі, який проводили спеціалісти центру та видавництва Pearson.

Під час зустрічі викладачі мали змогу ознайомитися з новими підручниками від видавництва та отримати відповіді на питання, що стосуються методичних розробок провідних зарубіжних авторів підручників та навчальних посібників з іноземних мов. Спеціалісти проаналізували та розповіли про переваги книг для студентів, друкованих зошитів та методичних матеріалів для викладачів.

Окрім того, у викладачів кафедр є змога замовити електронні та паперові варіанти підручників та методичних матеріалів. Підсумком методичного семінару стали домовленості щодо подальшої співпраці з видавництвом. Ми впевнені, що співпраця буде плідною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */