Засідання міської школи лідерів учнівського самоврядування у Житомирській політехніці

Shares
24 квітня на базі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулося засідання міської школи лідерів учнівського самоврядування. Ми відкрили двері молоді, яка активно впливає на формування соціальних, культурних та освітніх процесів в ліцеях!

Майже 200 ліцеїстів та 30 супроводжуючих змогли ознайомитися з історією та сьогоденням нашого університету, факультетами, роботою органів студентського самоврядування університету та учнівського самоврядування Наукового ліцею.
Програма заходу була насиченою та захоплюючою, ми запропонували майже тридцять цікавих локацій. Наші гості завітали до університетського тиру, протестували дрони та квадрокоптери цивільного призначення. Учасники захоплювалися симуляторами пілотування, досліджували Інноваційний хаб і Мехлаб, відвідали Інтерактивний музей науки і технологій й Мистецьку галерею й, навіть, мали можливість зробити фотосесію поруч з водневим автомобілем.
Під час заходу також були представлені інноваційні технології, серед яких автоматизовані системи керування та системи безпеки «розумного будинку». Студенти вражали гостей демонстраціями роботи технічних і медичних приладів, систем розпізнавання зображень.
Крім того, протягом події відбувалися інтерактивні презентації факультетів, профорієнтаційні тестування бажаючих та інші активності, що сприяли спілкуванню та обміну досвідом між молоддю. Представники учнівського самоврядування міста мали змогу долучитися до роботи студентського розмовного клубу, переглянути короткометражні фільми, а також пограти у тематичні настільні ігри за модерації студентського ректорату Житомирської політехніки.
Ми прагнули, щоб представники учнівського самоврядування поспілкувалися з нашою молоддю та мали можливість відкрити для себе потенціал Житомирської політехніки! Маємо надію, що нам це вдалося!
Успіхів кожному представнику учнівського самоврядування, який завітав до Житомирської політехніки цього дня. Продовжуйте розвивати лідерські та організаторські навички, особистісно зростайте, будьте активними громадянами України та робіть власний внесок у громадське життя й майбутнє суспільства!
До зустрічі у Житомирській політехніці!
Більше фото за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */