Запрошуємо на EIT REBUILD UKRAINE WORKSHOP

Shares

Vacuum Deep Tech Acceleration реалізує проєкт Seeds of Bravery (UASEEDs), що фінансується Європейським Союзом для підтримки українських технологічних стартапів та їхнього наближення до ЄС.

В межах проєкту 27 квітня відбудеться воркшоп в гібридному форматі для молодих підприємців або тих, в кого є бізнес-ідеї.

Для кого: для молодих підприємців (TRL 0-4), наукових дослідників, студентів та аспірантів, та тих, в кого є бізнес-ідеї, і які прагнуть:

  • Вдосконалити свою бізнес-ідею
  • Покращити або розпочати роботу над бізнес-планом
  • Дізнатися, як краще комунікувати з інвесторами
  • Збільшити свої шанси на участь в акселераційній програмі EIT Jumpstarter та проєкті Seeds of Bravery

В межах воркшопу учасники отримають:

  • Практичний досвід перевірки ідеї, визначення цільової аудиторії та отримання європейського фінансування для стартапа учасника.
  • Глибоке занурення у шлях стартапа: визначення потреб та орієнтування на етапах до розуміння того, що дійсно визначає інновації у вашій галузі.
  • Поради від професіоналів і жива сесія питання-відповіді.
  • Більше про програму та цінні поради, як створити переможну заявку на EIT Jumpstarter. 

РЕЄСТРАЦІЯ: Rebuild Ukraine workshop

Коли: 27 квітня, початок о 10:00

Де: Національний авіаційний університет, проспект Любомира Гузара, 1, Київ. Посилання на онлайн трансляцію надаватиметься при реєстрації. 

Деталі: Rebuild Ukraine Workshop – EIT Jumpstarter

Програма заходу, спікери панельної дискусії

Цей воркшоп є частиною проєкту Seeds of Bravery

EIT Jumpstarter – це пре-акселератор, який допомагає інноваторам та підприємцям побудувати життєздатну бізнес-модель навколо ідеї інноваційного продукту або послуги, та перевірити її. Програма EIT Jumpstarter відкриває доступ до найкращих у своєму класі експертів, творчої спільноти, передових ноу-хау, досвідчених тренерів та наставників. 

 Seeds of Bravery (UASEEDs) працює через мережу з 17 партнерів та 2 асоційованих партнерів, інтегруючи українських технологічних інноваторів на європейські ринки. Seeds of Bravery виділить 12 мільйонів євро у вигляді безповоротних грантів. Приймаються заявки на наступні п’ять різних програм, в рамках яких надається грант на загальну суму до 60 000 євро: Innovation Services, Entrepreneurship, Deep tech incubation, Rebuilding Ukraine, DeepTech Scale-Up.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */