Магістранти Житомирської політехніки на засіданні Комітету підприємців малого та середнього бізнесу при Торгово-промисловій палаті України

Shares

На запрошення Генерального директора Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих  підприємств України Вячеслава Биковця магістранти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво та торгівля» (гр. МОМ-24 та ПВМ-9) та науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій отримали можливість долучитися до розширеного засідання Комітету підприємців малого та середнього бізнесу при Торгово-промисловій палаті України у формі круглого столу в змішаному форматі на тему: “Можливості використання сучасних технологій Mеtaverse суб’єктами малого та середнього бізнесу”. Спікером заходу виступив завідувач лабораторією Державної наукової установи «Інститут інформації, безпеки і права Національної академії правових наук України», доцент факультету права Національного авіаційного університету Олексій Костенко.

Під час виступу спікер наголосив на можливостях та перспективах використання цифрових технологій, в тому числі AR та VR, як у бізнесі, так і у освітньому процесі. Учасники засідання дізналися про поняття Metaverse, тренди його розвитку та особливості використання для оптимізації та розширення бізнес-можливостей для суб’єктів підприємництва. Під час Q&A сесії учасники мали можливість задати питання спікеру з метою з’ясування особливостей розвитку Metaverse в Україні, появи нових вимог до кадрового забезпечення та бізнесу, а отже, і до підготовки студентів різних спеціальностей, з урахуванням трендів цифровізації, а також інших важливих аспектів.

Висловлюємо щиру вдячність Олексію Костенку та Вячеславу Биковцю за можливість долучення до цікавого та інформативного заходу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */