Викладачі та студенти Житомирської політехніки взяли участь у тренінгу «Профілактика суїцидів у громадах – навчання гейткіперів»

Shares

Сьогодні населення України вцілому та студентська молодь зокрема перебувають під постійним впливом стресових факторів, пов’язаних із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, загостренням соціальних протиріч та іншими кризовими чинниками. З урахуванням зазначеного, психологічна підтримка з боку університетського середовища набуває особливої актуальності.

25 квітня 2024 року викладачі кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, які є кураторами академічних груп, а також старости груп спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр» взяли участь у тренінгу «Профілактика суїцидів у громадах – навчання гейткіперів», спрямованому на поширення знань щодо виявлення ознак суїцидальної поведінки, а також ключових кроків щодо запобігання суїциду.

Під час цікавого та змістовного тренінгу учасники змогли дізнатися про основні міфи, пов’язані з суїцидом, насторожувальні ознаки щодо суїциду, алгоритм дій гейткіпера, який допомагає у суїцидальній кризі. Отримані теоретичні знання учасники змогли закріпити під час вирішення практичних кейсів.

Висловлюємо щиру вдячність завідувачці Центру соціально-психологічної підтримки і супроводу “PsyLab” Наталії Харитоновій за цікавий та надзвичайно актуальний захід!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */