Візит студентів інженерних спеціальностей Житомирської політехніки на Житомирський сміттєпереробний завод

Shares

18 квітня 2024 року відбувся візит студентів спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»,  174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»,  208 «Агроінженерія», 131 «Прикладна механіка» та викладачів кафедри  робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна Гуменюк Анна Анатоліївна та Добржанський Олександр Олексійович на Житомирський сміттєпереробний завод. 

Студентів зустріли та розповіли про особливості технологічного процесу представники підприємства: керуючий партнер та директор Євгеній Барах, головний технолог Юрій Панасюк, головний інженер Павло Фурман. Під час візиту студенти-інженери отримали практичні знання про технології переробки побутових відходів на біопаливо, виробниче обладнання, роль інженерного персоналу в забезпеченні безперебійної роботи підприємства. Студенти також отримали відповіді на питання щодо умов стажування та працевлаштування на підприємстві, умов праці та безпеки персоналу тощо.

Візит став продовженням політики Державного університету «Житомирська політехніка» щодо співпраці закладів вищої освіти з підприємствами як невід’ємної складової процесу сталого розвитку економіки Житомирського регіону.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */