Вітаємо Лауреатів XCVIII Двотурового міжнародного багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Зіркова весна»

Shares

XCVIII Двотуровий міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зіркова весна» відбувся 28 березня 2024 року в м. Києві за підтримки Центру освітніх інновацій та творчості «Гармонія». Центр освітніх інновацій та творчості «Гармонія» є організатором Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів-фестивалів.

Метою цієї діяльності є підтримка талановитих дітей та дорослих у розкритті їх творчого потенціалу та здібностей, у зростанні творчо-виконавської майстерності у сфері музичного, художнього, літературного, сценічного та хореографічного мистецтва.

На фестивалі-конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представили учасниці вокального колективу «Акорд» (керівник Голуб Л.М.) Центру культури студентської молоді:

  • Софія Новіцька, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ГРС-5) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр. ЕО-42) нагороджена Дипломом Лауреата І Премії в номінації «Вокальний жанр, естрадна пісня» за виконання пісні «Я – щаслива»  https://youtu.be/ZZJGJ2a4UYA
  • Власюк Катерина, студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя (гр.ПЛ-6) нагороджена Дипломом Лауреата ІІ Премії в номінації «Вокальний жанр, естрадна пісня» за виконання пісні «Сила» https://www.youtube.com/watch?v=OVqkFI9qlzU

Вітаємо Новіцьку Софію, Власюк Катерину та керівника вокального колективу «Акорд» Голуб Л.М. й бажаємо творчих досягнень і перемог!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */