Підписано договори/меморандуми щодо подальшої співпраці з трьома провідними університетами-партнерами

Shares
Сьогодні відбулось підписання трьох важливих договорів/меморандумів щодо подальшої співпраці з партнерами:
🔹 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності;
🔸 Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова;
🔹 Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «METIHBECT ПОЛІТЕХНІКА».

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності є провідним закладом вищої освіти України в галузі безпеки людини, входить до Асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють у галузі безпеки людини (EFSCA). Університет, як навчальна та наукова установа, працює над пом’якшенням техногенного навантаження на довкілля та попередження надзвичайних ситуацій, здійснює підготовку фахівців у галузі безпеки людини. Зі сторони партнера, договір підписаний ректором Бондарем Дмитром.
Також укладено договір про співпрацю з Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова. Щиро дякуємо першому проректорові університету Ковтун Ірині за візит до Житомирської політехніки!
З метою розширення співпраці з закладами вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців за технічними спеціальностями було ініційовано підписання Меморандуму про співпрацю та співробітництво з Товариством з обмеженою відповідальністю «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «METIHBECT ПОЛІТЕХНІКА»». Зі сторони партнера меморандум підписав ректор Олександр Поважний.
Партнерство, взаємовигода та спільність інтересів покладено в основу співпраці, що відбувається з метою розширення і поглиблення змісту наукової, освітньої та практичної діяльності. Ці домовленості відкривають нові можливості для взаємодії в галузі освіти, науки та розвитку технологій. Ми впевнені, що наша робота буде сприяти обміну знаннями та досвідом, що призведе до досягнення нових вершин у розвитку партнерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */