Вебінар «Проактивний захист з Tenable: Як передбачити потенційні шляхи атак на Active Directory» від компанії Bakotech

Shares

5 квітня 2024 року у межах вивчення навчальної дисципліни «Адміністрування комп’ютерних систем та мереж» студенти, які здобувають освіту на бакалаврських освітніх програмах «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», а також викладач цієї дисципліни, доцент кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Олена Головня долучилися до професійного заходу від компанії Bakotech – «Проактивний захист з Tenable: Як передбачити потенційні шляхи атак на Active Directory».

Доповідачкою на семінарі була Ольга Новак, інженер із продажів компанії Bakotech. Пані Ольга розповіла про Tenable Identity Exposure – рішення для захисту Active Directory. 

Саме Active Directory забезпечує автентифікацію користувачів, дає змогу керувати доступом до ресурсів, централізовано та зручно налаштовувати IT-інфраструктуру. Водночас, популярність Active Directory робить її мішенню для різноманітних кібератак. 

Tenable Identity Exposure є частиною платформи Tenable Cyber Exposure Management, продукти якої покликані забезпечити повну видимість поверхні атаки. Зокрема, Tenable Identity Exposure дозволяє виявляти та переривати шляхи потенційних атак, знаходити слабкі місця у налаштуваннях Active Directory. Рішення є безагентним і не потребує найвищих повноважень в Active Directory. Крім того, Tenable Identity Exposure дозволяє узагальнювати й візуалізовувати зібрану інформацію для кращого сприйняття.

Студенти, які взяли участь у заході, саме зараз опановують тематику безпеки Active Directory та ОС Windows Server, тож участь у семінарі дала змогу розширити та поглибити знання про Active Directory та його захист, а також наявні для цього сучасні інструменти.

Щиро дякуємо компанії Bakotech та пані Ользі Новак за цікавий та корисний вебінар.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */