Відкрита лекція Олени Баришнікової з проблем стратегічного планування підприємств

Shares

08 квітня 2024 року була проведена відкрита лекція на тему: «Раціональна модель стратегічного планування» від к.е.н. Олени Баришнікової.

Лекція відбулася для здобувачів освіти та викладацького складу факультетів бізнесу та сфери обслуговування (бакалаври, магістранти та аспіранти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 071 «Облік, контроль і митна справа», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», 051 «Економіка») та факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин (бакалаври та магістранти спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування», 252 «Національна безпека (за окремими сферами забезпечення і видами діяльності)», 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», 292 «Міжнародні економічні відносини», 081 «Право»).

Олена Баришнікова — к.е.н., МВА (Единбурзька Бізнес-Школа, 1999 рік), АССА (повна професійна схема, 2011 рік; Fellow ACCA з 2020 року), IFA/IPA (з 2007 року), сертифікований аудитор АПУ (з 1994 року), PhD (з 2017 року), CIMA PM (з 2018 року), засновник аудиторської фірми «Лекс сервіс» (з 1994 року), директор компанії «Business Education Solutions», член Ради Аудиторської Палати України, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи та Единбурзької бізнес-школи.

Лекція була проведена на високому методичному рівні із розкриттям досвіду та наведенням прикладів вирішення проблем стратегічного управління на вітчизняних та зарубіжних підприємствах. Жвава дискусія, що виникла наприкінці лекції, щодо практичних аспектів розробки та впровадження систем стратегічного управління на вітчизняних підприємствах в умовах війни, підтвердила актуальність подібних зустрічей та дозволила намітити напрями подальшої взаємодії Житомирської політехніки та компанії «Business Education Solutions», яку представляє Олена Баришнікова. В цілому до лекції долучились близько 300 викладачів та студентів Житомирської політехніки.

Колективи факультету бізнесу та сфери обслуговування та факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин висловлюють подяку Олені Баришніковій за проведену лекцію та сподіваються на подальшу продуктивну співпрацю в освітній та науковій сферах.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */