У Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області презентували книгу-хроніку «Чернігівщина у війні»

Shares

У Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області презентували книгу-хроніку «Чернігівщина у війні», автором якої є професор кафедри права та правоохоронної діяльності Житомирської політехніки, доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України  Іван Богатирьов. Участь у заході приймали: начальник поліції Чернігівщини Іван Іщенко, члени сімей загиблих поліцейських, ветеранів системи МВС та діючих поліцейських, чиї історії закарбовані на сторінках книги.

Як зазначив Іван Іщенко: “Це унікальна книга, що містить спогади поліцейських та ветеранів, які брали безпосередню участь у відсічі збройної агресії росії. Вдячний автору  – Івану Богатирьову, який увічнив у книзі подвиги наших загиблих побратимів. Тих, хто до останнього подиху залишився вірним присязі і ціною власного життя боронив рідну землю від ворожої навали. Пам’ять про них залишиться назавжди у наших серцях, а для майбутніх поколінь вкрай важливо закарбувати імена Героїв та їхні вчинки у книгах”. Начальник обласної поліції вручив подяку Івану Богатирьову  за відданість Батьківщині, невтомну працю на благо України та патріотичне виховання молодого покоління правоохоронців Чернігівщини.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові начальник ГУНП в Чернігівській області Іван Іщенко вручив рідним загиблих поліцейських посмертні відзнаки «За відвагу та мужність». Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв-захисників.

Джерело.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */