Тренінги з психологічної стійкості «Провідники змін» від команди ГО «Фонд Маша» для керівництва та викладачів Житомирської політехніки

Shares

Протягом декількох місяців у Житомирській політехніці для викладачів різних факультетів університету відбувся ряд базових тренінгів з психологічної стійкості «Провідники змін» від команди ГО «Фонд Маша». В основі тренінгів – ресурсоорієнтована модель стресодолання BASIC Ph.

У п’ятницю, 12 квітня, базовий тренінг з психологічної стійкості «Провідники змін» відбувся для адміністрації університету, керівників структурних підрозділів, гарантів освітніх програм. Тренінг розпочався з вітального слова директора ГО «Фонд Маша» Тетяни Мураткіної, яка завітала до Житомирської політехніки з командою.

Експертка і тренерка Тетяна Кереселідзе, ко-тренерка і менеджерка Марія Добровінська та асистентка Каріна Тросман протягом декількох годин тренінгу налаштовували представників університету, за потреби, на пошук ресурсів стресодолання адже в кожної людини існує свій потенціал, досвід у подоланні стресової події в шести напрямах:

📍віра, переконання, цінності, філософія життя;
📍вираження емоцій та почуттів;
📍соціальні зв’язки, соціальна підтримка, соціальна приналежність, спілкування;
📍уява, мрії, спогади, творчість;
📍розум, пізнання, когнітивні стратегії;
📍фізична активність, тілесні ресурси.

Ми вдячні команді ГО «Фонд Маша» за цінний досвід та можливість збагатити наш колектив знаннями з психологічної стійкості. Разом ми здатні на більше і готові до змін та викликів, які приносить нам сьогодення й майбутнє!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */