Профорієнтація: студенти торгівельно-економічного коледжу відвідали Житомирську політехніку

Shares

В межах тижня заходів до дня факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Житомирську політехніку відвідали студенти ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТУ» спеціальності «Підприємництво та торгівля» ОПП «Інформаційна діяльність підприємства».

Студенти коледжу відвідали локації кафедри комп’ютерних наук з представленнями проєктів, що виконано студентами кафедри, була можливість пограти в комп’ютерні ігри (зокрема, «Агент 112»), створені студентами Житомирської політехніки, приміряти окуляри віртуальної реальності та пройти по VR-локації «Карпати». Локації викликали неабияке захоплення серед відвідувачів.

Також завідувач кафедри комп’ютерних наук Марина Граф та декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Тетяна Нікітчук провели зі студентами ознайомчу бесіду з представлення спеціальностей 12-ї галузі «Інформаційні технології», на які можна вступати по комплексу до Житомирської політехніки. Студенти коледжу відвідали Науковий музей та Інноваційний хаб та доєднались як слухачи до зустрічі з представником компанія «GlobalLogic Україна». Відвідування викликало  жваві обговорення та купу емоцій.

Ми завжди відкриті до відвідувань!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */