І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань 07 “Управління та адміністрування”

Shares

Розвиток наукової складової є невід’ємною частиною освітнього процесу Державного університету «Житомирська політехніка», що реалізується в тому числі й в рамках діяльності наукового гуртка кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій. Важливість студентської науки обумовлена необхідністю подолання низки кризових явищ та тенденцій, які стоять перед Україною сьогодні. 

Так, 5 квітня 2024 року відбулося засідання наукового гуртка кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій «Маркетинг-менеджмент у підприємницькій діяльності: сучасні тенденції та перспективи», що було присвячено оприлюдненню результатів наукових досліджень, здійснених в рамках І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за відповідними напрямами.

Позитивною тенденцією розвитку студентської науки є участь у конкурсі студентів 1 курсів освітнього рівня «бакалавр» різних спеціальностей на рівні зі студентами старших курсів освітнього рівня «бакалавр» та студентами-магістрантами. 

Теми, обрані здобувачами освіти в рамках проведених ними досліджень, відрізняються своєю новизною та актуальністю у сучасних умовах. Увага молодих науковців в цьому році була приділена таким напрямам як стратегія розвитку нового продукту підприємства, маркетингова діяльність в сфері роздрібної торгівлі, врахування ризиків в управлінні проєктами, управління фінансовим потенціалом підприємства, управління ефективністю збутової політики підприємства. Окрема увага приділена новітнім тенденціям у соціально-економічних відносинах, а саме: проаналізовано напрями застосування штучного інтелекту в прийнятті управлінських рішень, використання affiliate-маркетингу в якості інструменту просування бізнесу тощо. Представлені роботи характеризувалися високою якістю підготовки, фаховим підходом до розгляду поставлених наукових проблем та авторським баченням їх вирішення. Найкращі роботи відзначено дипломами за визначеними тематичними напрямами.

Висловлюємо подяку всім здобувачам вищої освіти, які долучилися до участі у конкурсі наукових робіт, та науковим керівникам, які підтримували та спрямовували їх дослідження! Бажаємо подальших досягнень та звершень на науковій ниві!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */