Гостьова лекція від Сергія Полонського «Прориваймо майбутнє разом: від бізнес-моделей до фінансових стратегій»

Shares

8 квітня 2024 року на запрошення викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Державного Університету «Житомирська політехніка» відбулася гостьова лекція про бізнес-моделі та фінансові стратегії від підприємця Сергія Полонського, де він поділився власним досвідом та практичними порадами, у заснуванні таких проектів (Steffany, Warm Life Ukraine, Döner Маркет, Ваш Лаваш Житомир, Umbra Style, SinSpot), також він є членом West Ukrainian Business Club.

Під час зустрічі було висвітлено такі ключові теми:

  • Створення бізнес-моделей: Сергій Полонський поділився своїм підходом до розробки бізнес-моделей, які допомагають визначити головні компоненти успішного підприємства.
  • Фінансове планування: Учасники зустрічі отримали поради щодо ефективного фінансового планування, управління фінансами та мінімізації ризиків.
  • Досвід підприємництва: Поділився своїм баченням про успішні та неуспішні проекти, власними висновками та важливими уроками, які він засвоїв під час своєї підприємницької діяльності.
  • West Ukrainian Business Club: Сергій Полонський  є  членом West Ukrainian Business Club,  спільноти підприємців, яка  сприяє обміну досвідом, розвитку бізнесу, та розширенню мережі контактів з іншими підприємцями.

У рамках зустрічі обговорювались приклади успішних підприємницьких проектів, серед яких Döner Market. Сергій Полонський,  згадав про Юрія  Косюка власник  МХП,  приклад успішного партнерства у бізнесі, що базується на високій якості продукції, стерильності, інноваційних технологіях та увазі до безпеки клієнтів. Такий підхід може бути важливим аспектом обговорення щодо успіху та стійкості підприємств у галузі харчового обслуговування.

Учасники зустрічі мали можливість задавати питання та обговорювати різні аспекти бізнесу з досвідченим підприємцем, що, безсумнівно, додало цінності інформації, яку вони отримали.

Щиро дякуємо Сергію Полонському, за те, що завітав до здобувачів Державного Університету «Житомирська політехніка». Ми впевнені та віримо, що його настанови та поради стануть джерелом інспірації у навчанні та дослідженнях майбутніх фахівців у сфері гостинності.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */