Представників Житомирської політехніки нагородили відзнаками Верховної Ради України

Shares
Сьогодні зустрічали в Державному університеті «Житомирська політехніка» Першого заступника голови Верховної Ради України, члена Наглядової ради університету Олександра Корнієнка. Шановний Олександр Сергійович нагородив представників університету відзнаками Верховної Ради України. Висловлюємо вдячність за підтримку та особистий внесок в розвиток університету.

Грамотами Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, плідну науково-педагогічну діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм було нагороджено:
  • Сергієнко Ларису Василівну, декана факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин, доктора наук з державного управління, доцента.
  • Черниш Оксану Андріївну, декана факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, кандидата філологічних наук, доцента.
  • Драгана Івана Олександровича, завідувача кафедри права та правоохоронної діяльності, доктора наук з державного управління, професора.

Ці відзнаки підкреслюють визнання внеску наших колег у розвиток освіти та науки в Україні, а також підтверджують лідируючі позиції Житомирської політехніки в академічному середовищі. Радіємо успіхам колег та щиро вітаємо кожного з відзнакою!

Невичерпної енергії, особистого та професійного зростання, нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */