4-й Міжнародний семінар “Edge Computing workshop”

Shares

05 квітня 2024 року на базі Державного університету “Житомирська політехніка” пройшов 4-й міжнародний семінар “Edge Computing workshop”. Цей семінар вже є щорічним, проводиться вчетверте на базі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

В роботі семінару взяли участь 27 учасників, які є представниками Inner Circle (Нідерланди), ThingsBoard, Inc. (США), Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету «Запорізька політехніка», Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є.Пухова, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, Житомирського війського інституту імені С.П.Корольова, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  та Державного університету “Житомирська політехніка”.

З вітальним словом виступили доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення Державного університету «Житомирська політехніка» Тетяна Вакалюк, кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов.

Результати, які були висвітлені на семінарі у 9 доповідях включали широке коло актуальних питань, пов’язаних з крайовими (граничними) обчисленнями. Усі учасники взяли активну участь в дискусії.

До дискусії долучились також науково-педагогічні працівники і аспіранти факультету. Аспіранти були залучені з метою ознайомлення з передовими досягненнями у галузі edge computing.

Також наприкінці семінару Тетяна Вакалюк презентувала новий фаховий журнал, що заснований в Державному університеті «Житомирська політехніка» – Journal of Edge Computing, запросивши авторів відібраних доповідей, що були представлені на семінарі, подати до журналу розширені та доповнені на 30% статті.

Дякуємо усім учасникам семінару за змістовні доповіді, бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності. Та до нових зустрічей!

Також висловлюємо щиру вдячність Сергію Семерікову за можливість долучитись до організації та проведення таких науково вагомих та масштабних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */