Участь у профорієнтаційній онлайн-зустрічі «Молодь – майбутнє митної служби на шляху до європейської інтеграції»

Shares

4 квітня 2024 року відбувся захід, організований Державною митною службою України, де обговорювалися ключові аспекти розвитку та підвищення ефективності митних органів в контексті інтеграції України до Європейського Союзу, присвячений темі «Молодь та майбутнє митної служби на шляху до європейської інтеграції».

Головною метою заходу була популяризація діяльності митних органів, формування позитивного іміджу Державної митної служби України як привабливого роботодавця, а також підвищення кадрового потенціалу Держмитслужби та її територіальних органів з числа студентів закладів вищої освіти.

Захід зібрав представників закладів вищої освіти, студентів, фахівців митних органів, а також представників громадських організацій. Його результати відкрили нові перспективи співпраці між молоддю та митними органами на шляху до подальшої європейської інтеграції України.

Зі вступним словом виступив Димитрій Грицишен, д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної роботи та інноваційного розвитку Державного університету «Житомирська політехніка». До дискусії щодо перспектив співпраці університету з Державною митною службою України долучились Галина Тарасюк, д.е.н., професор, декан факультету бізнесу та сфери обслуговування, Олександр Юрківський, к.е.н, доцент кафедри міжнародних відносин і політичного менеджменту, Дмитро Захаров, д.філос., доцент кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку.

Під час заходу відбулися дискусії, тренінги та презентації, спрямовані на ознайомлення молоді з можливостями кар’єрного розвитку в митній сфері, а також на підвищення їхнього інтересу до роботи в цій галузі. Учасники заходу висловили позитивне ставлення до перспектив співпраці з молоддю та активізації роботи з приваблення нових кадрів до рядів митників.

До заходу долучилися й здобувачі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» , 292 «Міжнародні економічні відносини» та викладачі кафедр інформаційних систем в управлінні та обліку, міжнародних відносин і політичного менеджменту.

Дякуємо, за можливість участі у заході та співпрацю Державній митній службі України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */