1-й Фестиваль короткометражного кінематографу у Житомирській політехніці!

Shares

22 квітня 2024 року в університеті був вечір фільмів та творчості. Презентацією творчих робіт студентських команд завершився 1-й Фестиваль короткометражного кінематографу Житомирської політехніки.

Наші студенти були режисерами, сценаристами, монтажерами, відео-операторами, звукорежисерами, стилістами, гримерами та акторами! В обраних ролях кожен з них був неперевершений! Дякуємо команді органів студентського самоврядування університету за організацію фестивалю!

У програмі фестивалю були представлені роботи:

🎬 Втома (факультет гірничої справи, природокористування та будівництва). Короткометражний фільм про життя. Життя яке переслідує кожного, варто просто поглянути на свого друга та задатись питанням “Чому, що є причиною його втоми?” Не варто питати варто діяти.

🎬 Загублений борщ (команда Dream Team факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки). Драма-комедія про неочікувану втрату, роботу незвичного детективного тандему, космічні символи, цікаві повороти сюжету та нову знахідку, що варта була різноманітних перепетіїв.

🎬 Втрачений зв’язок (команда CAMERAMANS факультету інформаційно-комп’ютерних технологій). Часто людина плутається у суперечливих почуттях і не може зрозуміти себе, вчинки оточуючих. Вона переживає складні емоції і замислюється над несподіваними думками. Однак інколи виявляється, що розв’язання проблеми лежить у простій розмові. Ця історія розповідає про непорозуміння, несказані слова та справжнє кохання.

🎬Знайти тебе (команда Totally Spice факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя). Фільм про Євгенія, який є справжнім знавцем психології людей і майстром грати у хованки, особливо коли його черга шукати. Але є дівчина, Анна, яку йому ніколи не вдавалося знайти. Чи вдасться йому це зробити цього разу та куди завели його пошуки?

🎬Не озирайся (команда Джуманджі факультету бізнесу та сфери обслуговування). Короткометражний фільм жахів про випадок, коли ніч опускається на місто, а темрява поглинає вулиці, звичайний вечір головної героїні перетворюється на справжній жах. Що це насправді: лише плід її уяви на фоні недосипу, чи реальний жах, що ховається у темряві і несе справжню загрозу?…

🎬Hope (кіностудія Петрика Пяточкіна факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин). Про бекстейдж танцювального івенту, якого так палко чекає кожен студент Житомирської політехніки. Які сюрпризи очікують на учасників команди та який буде результат?

На початку кожного фільму режисер представляв власну роботу, мотивацію, команду та цікаві факти з процесу підготовки.

Проте це був фестиваль-змагання і, за результатами голосування глядачів, переможцем 1-го Фестивалю короткометражного кінематографу Житомирської політехніки стала робота «Не озирайся» команди Джуманджі факультету бізнесу та сфери обслуговування 🥇. Щирі вітання!

Такі події дають можливість в черговий раз відкрити різносторонній талант студентства Житомирської політехніки та знайти натхнення для того, щоб робити наш університет ще більш потужним та наповненим новими можливостями для того, щоб кожен студент знайшов себе і мав можливість розкрити власний потенціал.

Більше фото у нашій галереї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */