Зустріч з Анатолієм Добринським: співзасновником та керівником ІТ-компанії Diya

Shares

20 березня 2024 року у конференц-залі «Житомирської політехніки» відбулася зустріч здобувачів вищої освіти, які навчаються на університетських бакалаврських та магістерських освітніх програм «Компʼютерна інженерія» та «Кібербезпека», з Анатолієм Добринським, співзасновником та керівником ІТ-компанії Diya

Ця зустріч стала черговим етапом вже традиційної багаторічної співпраці кафедри компʼютерної інженерії та кібербезпеки з компанією – співпраці, пов’язаної з залученням фахівців компанії до різних аспектів реалізації освітніх програм, а саме: проведенням занять, аналізом та оновленням вмісту освітніх компонент та загалом оновленням освітніх програм, процедурами акредитації, працевлаштуванням студентів та випускників на різних ІТ-посадах компанії тощо.

Під час зустрічі пан Анатолій представив коротку історію компанії, розповів про напрямки її діяльності, навів перелік та характеристики компаній партнерів, навів приклади послуг, які надаються компаніям-клієнтам, охарактеризував професійні шляхи розвитку фахівців. 

Варто зазначити, що компанія Diya є офіційним партнером таких відомих компаній як Microsoft, Digital Ocean, CloudTalk, Gravity Zone і широко використовує їх продукти та рішення у своїй поточній діяльності для клієнтів різного масштабу.

Пан Анатолій детально зупинився на основних напрямках діяльності компанії, а саме: 

– IT Operations.

– Cybersecurity.

– Software Development.

Для напрямку IT Operations пан Анатолій пояснив відмінності у кваліфікаційних вимогах, функціональних обов’язках та особливостях професійної діяльності для фахівців компанії що забезпечують підтримку ІТ-інфраструктур клієнтів компанії, зокрема, фахівцях Level 1 Engineer, Level 2 Engineer, Level 3 Engineer. Аналогічні пояснення доповідач надав для напрямку Cybersecurity, для цього він навів приклади практичних кейсів,  що поставали перед фахівцями Corporate Security Analyst та IT Security Analyst. Також пан Анатолій коротко зупинився на напрямку Software Development, а саме WordPress Development, Graphics and Web Design.

Наприкінці зустрічі відбулася традиційна сесія запитання-відповіді. Здобувачі освіти цікавилися вимогами до претендентів на посади, умовами та графіками роботи, можливостями навчання, кар’єрного зростання, професійної сертифікації тощо. На всі питання пан Анатолій надав грунтовні відповіді.

Щиро подяка особисто пану Анатолію Добринському та всім фахівцями компанії Diya за чудово проведену зустріч та багаторічну співпрацю.

ʼ



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */